Mobiel scannen

BMConsultants biedt organisaties diverse instrumenten voor het mobiel scannen van documenten. Zo kunnen uw buitendienstmedewerkers snel en eenvoudig informatie toevoegen aan dossiers!

Onze instrumenten

BMConsultants is een officiële partner van Kofax. Wij kunnen daarom als geen ander de software van dit topmerk bij klanten implementeren. BMConsultants biedt advies en implementatiediensten aan overheidsinstellingen zoals gemeenten, provincies, ministeries, waterschappen en onderwijsinstellingen, maar ook aan financiële instellingen en de handel en industrie. Wanneer u wilt overgaan op het digitaliseren van uw documentstroom, dan bieden wij u binnen het zeer complete Kofax Capture Platform diverse instrumenten voor het mobiel scannen van documenten. Voordeel van mobiel scannen zijn:

  • Medewerkers in de buitendienst kunnen direct informatie toevoegen aan de digitale dossiers op kantoor. Dit bespaart veel tijd en dossiers zijn direct up-to-date.
  • De gescande informatie wordt in de beveiligde Kofax-omgeving verwerkt, waardoor persoonlijke gegevens vertrouwelijk blijven.
  • Mobiel scannen is beschikbaar voor Smartphones en tablets.

Met de software van Kofax is het mogelijk om documenten mobiel in te scannen, ongeacht de locatie! We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Contact

Wilt u meer weten over hoe u documenten mobiel kunt scannen en zo uw documentstromen kunt digitaliseren en automatiseren? De expert van BMConsultants helpen u graag verder, aarzel niet om contact met ons op te nemen:

Contacteer ons:

BMConsultants

Amersfoortsestraat 124-A
3769 AN Soesterberg

Tel. 033 - 460 60 50
E-mail: info@bmconsultants.com


Neem direct contact met ons op Inschrijven nieuwsbrief