Administratie digitaliseren

Consultancy

Implementatie

Helpdesk

WAAROM BMCONSULTANTS?

  • Experts in digitale oplossingen.
  • Een gedegen totaalpakket: analyse,
    advies en implementatie en support.
  • Kofax Diamond Business Partner.

Laat uw administratie volledig digitaliseren door BMconsultants voor een snelle en feilloze overgang! BMconsultants is uw Kofax expert op het gebied van intelligente documentverwerkingsystemen. Onze innovatieve oplossingen voor het automatisch verwerken van documentstromen zorgen voor een efficiënte bedrijfsvoering en koppeling van alle achterliggende systemen van uw bedrijf. Door de goede support, korte implementatietijd en direct gebruik zijn ze systemen zeer aantrekkelijk voor diverse soorten bedrijven in verschillende branches.

Administratie laten digitaliseren

Wanneer u onze oplossingen om uw administratie te digitaliseren bekijkt vindt u een uitgebreid overzicht met een breed scala aan mogelijkheden. Uiteraard geven de specialisten van BMconsultants u graag meer informatie en een deskundig advies over de mogelijkheden. Naast het digitaliseren van documenten kunnen we ook het organiseren, herkennen, classificeren en indexeren van de verschillende papieren voor u verzorgen. Meer weten? Neem dan gerust even contact met ons op!

Waarom BMconsultants?

Wanneer u uw administratie laat digitaliseren door BMconsultants kunt u rekenen op een uitstekende service, oplossingen op maat, een snelle implementatie en een korte terugverdientijd. Kortom, alleen maar voordelen! Bent u nieuwsgierig geworden naar een van onze oplossingen of zou u graag om de tafel gaan voor een kennismakingsgesprek? Bel dan even naar +31 (0) 85 732 56 24.


Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht