Digitale factuurverwerking

Consultancy

Implementatie

Helpdesk

WAAROM BMCONSULTANTS?

  • Experts in digitale oplossingen.
  • Een gedegen totaalpakket: analyse,
    advies en implementatie en support.
  • Kofax Diamond Business Partner.

Voor uw digitale factuurverwerking bent u bij BMconsultants aan het juiste adres! U kunt bij ons al een geruime tijd terecht voor een breed aanbod softwarepakketten op het gebied van documentstromen. De technologische kennis van onze specialisten en de innovatieve software van Kofax maakt van ons dan ook een ware specialist op het gebied van intelligente documentverwerkingen. Zou u graag bepaalde zaken willen digitaliseren of automatiseren? Dan kunnen we u zeker verder helpen!

Software voor digitale factuurverwerking

De innovatieve oplossingen van BMconsultants maken het mogelijk om een digitale factuurverwerking op te zetten en eenvoudig bij te houden in de toekomst. Alvorens u een verwerkingsproces kunt opzetten dienen eerste alle huidige papieren facturen te worden ingescant waarna ze geïndexeerd en geordend kunnen worden. Met behulp van trainingen en onze goede support kunnen we uw medewerkers eenvoudig instrueren over het gebruik en de mogelijkheden van het factureringssysteem waardoor een korte implementatietijd en een snelle verwerking in de toekomst gegarandeerd zijn!

Onze trainingen

Zowel voor digitale factuurverwerking als voor de andere BMconsultants pakketten kunt u bij ons trainingen aanvragen. Deze gecertificeerde opleidingen zijn zowel voor beginners als ervaren gebruikers vaak erg interessant en kunnen wanneer gewenst tevens op locatie gegeven worden. Wilt u meer weten over onze opleidingen? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer: +31 (0) 85 732 56 24.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht