Dossiers scannen

Consultancy

Implementatie

Helpdesk

WAAROM BMCONSULTANTS?

  • Experts in digitale oplossingen.
  • Een gedegen totaalpakket: analyse,
    advies en implementatie en support.
  • Kofax Diamond Business Partner.

BMconsultants zorgt er door middel van dossiers scannen voor dat de documentstromen binnen uw organisatie volledig gedigitaliseerd worden. Wij maken gebruik van Kofax Software. Deze software maakt het scannen van dossiers eenvoudig. Als expert in Intelligente Documentverwerking houdt BMconsultants zich bezig met digitaliseren en archiveren van al uw documenten. Daarvoor kunnen wij dossiers scannen en digitaal archiveren. Verder is het mogelijk om facturen, post, email, (web)formulieren, sociale media berichten, A0-tekeningen en buitendienstrapportages te digitaliseren.

Dossiers scannen en digitale archivering

Door onze rijke ervaring en uitgebreide digitale kennis heeft BMconsultants altijd de juiste oplossing voor het digitaliseren van al uw documentstromen. Of het nu gaat over dossiers scannen of de archivering van andere documenten, BMconsultants zorgt ervoor dat alles op de juiste manier wordt geregeld. Wanneer u voor ons kiest, worden uw documentstromen in korte tijd gedigitaliseerd met behulp van de software van Kofax. Zodoende zult u snel merken dat BMconsultants u veel archiveringswerk uit handen kan nemen.

Interesse? Neem nu nog contact op!

Moet BMconsultants al uw dossiers scannen en archiveren? Of bent u op zoek naar een gedegen totaalpakket van analyse, advies en implementatie voor Intelligente Documentverwerking? Neem dan nu nog contact op met ons op via +31 (0) 33 460 60 50 en ervaar zelf wat BMconsultants allemaal kan betekenen voor uw organisatie!

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht