De digitale kracht van Robotic Process Automation

Vrijwel iedere organisatie staat onder druk om de efficiency op te voeren. Het automatiseren en digitaliseren van bestaande bedrijfsprocessen biedt hiervoor vaak goede mogelijkheden. Toch leunen nog veel bedrijven op handmatige taken voor vitale bedrijfsprocessen, zoals het verzamelen en goedkeuren van informatie en het delen van informatie tussen diverse systemen, websites en portals, zowel in- als extern. Deze herhaalde handelingen uitvoeren, vraagt veel van het personeel. Steeds opnieuw in- en uitloggen in diverse systemen. Inefficiëntie, geen up-to-date informatie hebben en fouten zijn vaak het gevolg. Door de toenemende druk van de IT-afdelingen om aan alle wensen en eisen te voldoen binnen organisaties, raakt automatisering van dit soort zaken vaak op de achtergrond. Maar dat kan anders!

Realiseer uw digitale transformatie met Kapow, de Robotic Process Automation oplossing van Kofax

Door Robotic Process Automation (RPA) in te zetten binnen uw organisatie creëert u de mogelijkheid om efficiënt en slagvaardig uw processen te automatiseren. RPA zorgt voor flow in uw organisatie en eliminatie van alle handmatige handelingen. De software robots kopiëren het manuele gedrag van mensen, waardoor repeterende handmatige werkzaamheden razend snel én foutloos worden uitgevoerd, tegen ongekend lage kosten. U kunt de robots op elk moment van de dag (of nacht) inzetten voor het uitvoeren van iedere gewenste bedrijfsapplicatie, en het verzamelen of invoeren van informatie op elke website of web portal. Maar ook te gebruiken voor het raadplegen of het versturen van e-mail en het vullen van Excel sheets.

De voordelen van Robotic Process Automation

Uw bedrijfsvoering sneller en efficiënter
Door inzet van RPA kunt u sneller inspelen op uw klantwensen, want de data zijn sneller beschikbaar. Intensieve klantinteractie én actuele klantgegevens zijn direct en altijd beschikbaar, waardoor u uw concurrentie voor blijft.

Uw werknemers verlost van saai werk
Door gebruik te maken van RPA worden uw werknemers ontlast. Repetitieve handelingen worden overgenomen door RPA, waardoor uw werknemers zich kunnen bezig houden met zaken die er echt toe doen. Bovendien maken robots geen fouten waardoor dus een aanzienlijke reductie van de foutmarge.

Nieuwe processen snel inzetbaar
Implementeer verbeteringen en aanpassingen in uw bedrijfsvoering in dagen in plaats van maanden. Door inzet van RPA kunt u uw innovatieve oplossingen snel en makkelijk binnen uw organisatie invoeren. RPA geeft toegang en genereert data vanuit elke interne of externe bron (databases, websites, servers).  Met de inzet van RPA hoeft u uw oude processen niet aan te passen. Robotic Proces Automation helpt u beter in te spelen op uw klanten door efficiënte verwerking van uw klantgegevens. RPA helpt bij de verwerking van bijvoorbeeld verzekeringsclaims, of verlenen van hypotheken. De mogelijkheden zijn oneindig!
Wilt u zelf ervaren wat Kofax Kapow Robotic Process Automation voor u kan betekenen? Neem contact op! Wij geven graag een demo bij u op locatie.