E-mailoplossingen

De voordelen:

  • geautomatiseerd uitlezen van één of meerdere e-mailboxen
  • geautomatiseerde dataherkenning én verwerking in uw systemen
  • een besparing van minimaal 50% op de registratietijd

Hoe is het e-mailverkeer georganiseerd binnen uw organisatie? Wie behandelt een e-mail van een medewerker die ziek is of op vakantie? Met onze specifieke e-mailoplossing leest u één of meer mailboxen automatisch uit. Verwerkt u automatisch uw continue stroom van e-mails, facturen en formulieren plus bijlagen.

Slimme digitale verwerking van uw e-mails

Uw ontvangen mail (én bijlagen) gaat automatisch naar het Kofax platform. Van ‘info@gemeente.nl’ of ‘contact@bedrijf.nl’ tot specifieke mailboxen voor facturen, klantvragen of aanvraagformulieren. Onze digitale oplossing leest één of meerdere keren per uur elke mailbox uit. Samen met u richten wij de manier in waarop u de hoofdtekst in combinatie met eventuele bijlagen geregistreerd wilt hebben. Dit bespaart u al snel 50% op de registratietijd.

Automatisch verwerken van bijlagen
Onze oplossing stelt u in staat uw binnenkomende e-mails mét bijlagen direct te verwerken, te valideren en te registreren. Ongeacht het bestandsformaat (bijvoorbeeld PDF, Tiff, Word, Excel, txt, rtf en HTML) en zowel in kleur als zwart-wit. Afhankelijk van de inrichting wordt de e-mail direct verwerkt in uw boekhouding, ERP-systeem of documentmanagementsysteem (DMS). Onze e-mailoplossing biedt een efficiënte wijze voor de verwerking van bulkmail.

Afhankelijk van de inrichting wordt de e-mail direct verwerkt in uw boekhouding, ERP-systeem of documentmanagementsysteem (DMS). De e-mailconnector biedt een efficiënte wijze voor de verwerking van bulkmail.