Mobiel scannen

Voordelen van mobiel scannen:

  • scannen en optimaliseren van uw documenten
  • automatische herkenning van metadata
  • enorme procesoptimalisatie door directe communicatie naar elke gewenste applicatie
  • export naar e-mail of achterliggende applicatie

Met mobiel scannen dient u met één klik digitaal declaraties en facturen in. Ook maakt u vlot en eenvoudig een rapport aan met documenten en foto’s, vanaf elke locatie. Met mobiel scannen kiest u voor efficiency en tijdsbesparing.

Vereenvoudig uw administratieve processen. Buitendienstmedewerkers vullen eenvoudig rapportages aan met documenten en foto’s, direct vanaf een externe locatie. Snel declaraties en facturen indienen? Ook dat kan met mobiel scannen vanaf uw smartphone of tablet. De gebruiker kiest na het scannen voor export naar e-mail of naar een achterliggende applicatie. Directe registratie van aanvullende documenten bij een lopende zaak is mogelijk. Digitaliseer bijvoorbeeld declaraties, nota’s, facturen of foto’s. Ook op mobiel gescande documenten vindt herkenning van metadata plaats.

Interessant voor buitendienstmedewerkers
Met mobiel scannen kunnen buitendienstmedewerkers administratieve processen vereenvoudigen. Mobiel gescande documenten of gemaakte foto’s worden direct aan dossiers toegevoegd, inclusief de metadatering. De gegevens zijn direct beschikbaar voor verdere verwerking in de uitvoering. Denk aan toepassingen voor:

  • inspecteurs van sportaccommodaties
  • handhaving en vergunningen
  • bouw- en woningtoezicht
  • medewerkers sociale recherche

Mobiel scannen in de praktijk: Gemeente Almere

De Kofax Mobile Capture app draait op de iPads van de Sociale Recherche van de gemeente Almere. De inspecteur maakt tijdens het huisbezoek foto’s met de iPad. De app bevat vooraf gedefinieerde fotocategorieën. Tijdens of direct na het bezoek wordt het werkprocesnummer toegevoegd en gaan de foto’s via automatische export als pdf naar het zaaksysteem Verseon. De foto’s zijn nu direct beschikbaar in het cliëntdossier, zónder tussenkomst van een collega.