Kofax Total Agility

Méér klanttevredenheid en concurrentiekracht tegen lagere kosten. Wikkel interactief online transacties af, via een app, website, portal of e-mail.

 

Uw organisatie wikkelt interactief online transacties af, via een app, website, portal of e-mail. Inclusief mobiel scannen van de bijbehorende documenten. Het resultaat: méér klanttevredenheid en concurrentiekracht tegen lagere kosten.

Initieer bedrijfsprocessen op verschillende momenten, zoals binnenkomende webformulieren, e-mail of een document per post. Het Kofax Total Agility-platform biedt alle hulpmiddelen om iedere gewenste trigger te interpreteren, het proces te managen en te verwerken naar back endsystemen.

KTA is een compleet platform. Het biedt naast de bekende scanoplossingen van Kofax ook de mogelijkheid om bedrijfsprocessen te managen. Deze webbased oplossing is beschikbaar als clouddienst.

 

Workflowmanagement met KTA

De mogelijkheden van KTA zijn divers. Een voorbeeld: een klantaanvraag via een webformulier. Kofax interpreteert het webformulier, verrijkt de data automatisch (vindt het juiste klantnummer) en stuurt de case door naar de juiste afdeling.

Mist er informatie? Dan ontvangt de klant automatisch een verzoek per e-mail om informatie toe te voegen in de webomgeving. Daarmee heeft uw klant een actieve rol in het proces.  De klant heeft inzicht in het verloop van de case en kan aanvullende documenten toevoegen.