Over ons

Wilt u de kwaliteit van uw digitaliseringsproces verbeteren en versnellen? Ziet u een toename in het aantal gegevens dat u registreert?  Wilt u uw proces rondom zaakgericht werken verbeteren? Wilt u op een efficiënte wijze omgaan met de diverse digitale kanalen waarop u aanvragen binnen krijgt? BMconsultants heeft de digitale oplossingen beschikbaar.
BMconsultants is expert in digitale oplossingen. Onze expertise ligt op het gebied van scannen, classificeren, indexeren en herkennen van digitale en analoge documenten gecombineerd met inzicht in bedrijfsprocessen en documentstromen. Door slimme digitale oplossingen worden uw documenten en de bijbehorende meta-data na classificatie en herkenning doorgegeven naar achterliggende systemen. Wij maken hierbij gebruik van de software van Kofax, wereldwijd marktleider op het gebied van Capturing software.

Jan Kooiker

Functie: Directeur | Partner
Studie: Technische Bedrijfskunde, TU Eindhoven en Postmaster Register Controllersopleiding, VU
Werkt bij BMconsultants sinds: 2013
Carrière: Jan heeft ervaring als Manager van een broodfabriek en Divisiecontroller bij Ahold, Financieel directeur bij NS Stations en als Algemeen directeur bij NS horecaonderneming Servex , Catalpa Kinderopvang en Boekhandel De Slegte. Tot op heden kenmerkt de carrière van Jan zich door een combinatie van financiële en commerciële ervaring in het bedrijfsleven en bestuurlijke ervaring bij overheidsorganisaties. In alle functies had hij te maken met automatiseringsvraagstukken, verbetering van de kwaliteit en efficiency van bedrijfsprocessen en besturingsvraagstukken van organisaties.

Jac Slits

Functie: Senior Consultant | Partner
Studie: HTS Eindhoven AMBII-opleiding
Werkt bij BMconsultants sinds: 2000
Carrière: Jac is bij verschillende bedrijven hoofd ICT geweest en heeft de rol van projectleider en productdeskundige vervuld bij implementatie projecten van ERP systemen. Binnen BMconsultants vervult hij de functie van senior consultant en is verantwoordelijk voor de realisatie van de projecten.
Als gecertificeerd consultant in Kofax Capture, KTM en KTA en door zijn kennis en ervaring met administratieve processen is Jac goed op de hoogte van de mogelijkheden om documentprocessen te automatiseren en efficiënter te laten werken.

Jackie van de Loo

Functie: Salesmanager | Partner
Studie: Arbeids- en organisatiepsychologie, VU Amsterdam
Werkt bij BMconsultants sinds: 2008
In 2007 maakte Jackie als researcher/bedrijfsanalist kennis met de markt van de Enterprise Document Management, Business Process Management, Enterprise Resource Management en Document Outsourcing Services systemen.
Binnen het team van BMconsultants vertaalt zij de wensen van onze klanten naar een praktische oplossing. De nadruk binnen de klantenkring van Jackie ligt sterk op de gemeentemarkt. Door haar jarenlange ervaring in deze markt weet zij exact wat de kwesties zijn die hier spelen.

Ivar Snaaijer

Functie: Senior Consultant
Studie: Software Engineering/Database design, Haagse Hogeschool
Werkt bij BMconsultants sinds: 2001
Carrière: Ivar begon bij BMconsultants als Optio consultant. Naast gecertificeerd Kofax specialist is Ivar een veelzijdig programmeur met een zeer uitgebreide talenkennis (Delphi, Java, C#, C++, XSLT, VB varianten). Verder is Ivar een Open source enthousiasteling die actief bijdrages levert aan de ontwikkeling van Open Source software. Ivar is tevens een van de vaste trainers van onze Kofax trainingen.

Wim van Dijk

Functie: Consultant
Studie: SAP Consultant Material Management
Werkt bij BMconsultants sinds: 2000
Carrière: Bij BMconsultants hield Wim zich bezig met een outputmanagement tool waarin documenten werden vervaardigd in een multilanguage omgeving. Vanzelfsprekend ook is Wim van Dijk gecertificeerd in Kofax Capture en KTM, en houdt hij zich vooral bezig met de herkenning van documenten in KTM.

Bas Michielsen

Functie: Consultant
Studie: Informatiekunde
Werkt bij BMconsultants sinds: Begin 2010
Carrière: De afgelopen jaren heeft Bas zich gestort op verschillende mooie projecten. Bas is hoofdverantwoordelijk geweest voor inrichting van digitale postkamers. Zijn betrokkenheid en motivatie bij meerdere implementaties van Digitale Postkamers, hebben van hem een expert op dit gebied gemaakt. Bas heeft kennis van en certificering in meerdere Kofax producten. Hij zet zijn ervaring dan ook graag in om efficiency voordelen te bewerkstelligen voor uw organisatie. Bas is tevens een van de vaste trainers van onze Kofax trainingen.

Ingrid de Jong

Functie: Senior Consultant
Studie: Biomedische wetenschappen Master Bèta in Bedrijf en Beleid
Werkt bij BMconsultants sinds: 2014
Ervaring met: Bedrijfs- en overheidsprocessen
Lean Six Sigma principes
Carrière: Binnen BMconsultants is Ingrid eerste aanspreekpunt voor de ontwikkeling van factuuroplossingen. Ingrid is een enthousiaste en gecertificeerde consultant binnen onze organisatie. Haar interesse in de ICT en haar reeds aanwezige ervaring heeft zij weten te combineren en verder te ontwikkelen.

Arjan van Giesen

Functie: Projectmanager
Studie: Bachelor Bedrijfskundige Informatica, specialisatie Projectmanagement
Werkt bij BMconsultants sinds: 2018
Carrière: Arjan heeft voor BMconsultants ruime ervaring opgedaan als op het gebied van eCommerce/eBusiness en consultancy. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in projectmanagement en het opzetten van Projectmanagement Office(PMO). Arjan neemt de leiding van implementatieprojecten vanuit BMconsultants op zich. Hierbij gebruikt hij zijn ervaring om de projecten verder te structureren en de projecten vanuit de opgestelde scope op tijd naar de geplande einddatum op te leveren.

 

Tim van Oosten

Functie: Consultant
Studie: Biologie, Master Animal Behaviour, Wageningen UR.
Werkt bij BMconsultants sinds: Januari 2017
Carrière: Na zijn studie is Tim gestart in een functie als Administratief Medewerker op de Permanente Vertegenwoordiging van Nederland in Brussel. Tim zijn interesse in IT heeft er voor gezorgd dat Tim in december 2016 is gestart bij BMconsultants. Inmiddels heeft Tim diverse Kofax certificaten behaald en zet hij zich in de praktijk om onze klanten te helpen met hun digitale oplossingen.

Hans Bakker

Functie: Senior Consultant
Studie: Bachelor Bewegingstechnologie, Haagse Hogeschool
Werkt bij BMconsultants sinds: Februari 2017
Carrière: Hans heeft voor diverse IT bedrijven binnen Telecom, Automotive en Financiële branches, de rol van Technisch Consultant vervuld. Zijn kennis van o.a. Change & Service Management, Projectmanagement en de Agile methodiek is een rijke aanvulling op de kennis binnen BMconsultants. Op dit moment is Hans druk bezig om zich Kofax Total Agility eigen te maken. Privé heeft Hans heeft een passie voor wijn en realiseert dit in Culivin, een wijnzaak met aandacht voor kwaliteit en focus op wijn-spijs combinaties. Daarnaast fietst hij graag Gran Fondo’s.

 

Jan Hein van Campen

Functie: Account Manager
Studie: Mariene Ecologie, Rijksuniversiteit Groningen en Biologie, Augusta State University, Verenigde Staten
Werkt bij BMconsultants sinds: Maart 2017
Carrière: Carrière: Jan Hein startte zijn carrière als technisch consultant. Al snel kwam Kofax in beeld en inmiddels heeft Jan Hein 15 jaar voor de Kofax groep gewerkt, in meerdere landen, en in meerdere functies. De laatste 9 jaar was hij Manager Presales bij Kofax voor de Emerging Markets (Midden Oosten, Afrika en Oost Europa). Jan Hein heeft veel projecten met grote financiële en commerciële instellingen en bijvoorbeeldbanken en verzekeraars in Dubai, Saudi Arabie,  Zuidelijk Afrika en Turkije op zijn naam staan. Binnen BMconsultants is Jan Hein gestart als accountmanager voor met name nieuwe oplossingen in de financiële dienstverlening.

 

Bart van Geleuken

Functie: Accountmanager Overheid
Studie: HBO Technische Bedrijfskunde
Werkt bij BMconsultants sinds: 2017
Carrière: Bart heeft een achtergrond in technische bedrijfskunde en is al geruime tijd werkzaam in het ICT speelveld van kennis-, informatie-, en documentmanagement. Bart vervult bij BMconsultants de rol van Accountmanager Overheid.

Marijn Hofstra

Functie: Senior Consultant
Studie: Bachelor Informatica aan de Rijksuniversiteit Groningen
Werkt bij BMconsultants sinds: september 2017
Carrière: Marijn is 15 jaar werkzaam geweest in de theaterwereld en heeft een achtergrond in de ICT als systeem-, netwerk- en applicatiebeheerder, webdeveloper en als programmeur (C++, VB, C#, Java). Binnen BMconsultants richt hij zich op Kofax Kapow en Kofax Total Agility.

Fedor Vink

Functie: Consultant
Studie: ALO, Hogeschool van Amsterdam, Human Movement Sciences, Vrije Universiteit Amsterdam
Werkt bij BMconsultants sinds: Juni 2018
Carrière: Tijdens zijn opleiding is Fedor in aanraking gekomen met verschillende IT vaardigheden binnen de bewegingswetenschap. Dit heeft zijn enthousiasme vergroot en hem ertoe gezet definitief de overstap te maken naar de IT. Bij BMconsultants is hij zich hier verder in gaan ontwikkelen. Inmiddels heeft hij diverse Kofax certificaten behaald en is hij een enthousiaste consultant.

Tessa Hoekstra

Functie: Consultant
Studie: Bewegingswetenschappen, VU Amsterdam
Werkt bij BMconsultants sinds: september 2018
Carrière: Al tijdens haar studie kwam Tessa in aanraking met IT tijdens de diverse onderzoeken die zij deed. Hier is haar interesse ontstaan. Uiteindelijke heeft die interesse haar op het pad naar BMconsultants gebracht. Tessa is een echte teamspeler, analytisch en zorgvuldig. Inmiddels heeft ze diverse Kofax certificaten behaald en is zeer enthousiast om het team te versterken. In haar vrije tijd is Tessa vaak op het softbalveld te vinden.

Farida Younis

Functie: Consultant
Studie: Bewegingswetenschappen, VU Amsterdam
Werkt bij BMconsultants sinds: september 2018
Carrière: Farida heeft altijd al interesse gehad voor IT. Daarom is zij na haar studie deze weg ingeslagen. In september is zij gestart bij BMconsultants, Inmiddels heeft ze diverse Kofax certificaten behaald en is zeer enthousiast om het team te versterken.

Wendy Seykens

Functie: Office Manager/Marketing Assistent
Werkt bij BMconsultants sinds: november 2018
Carrière: Na 17 jaar bij een groot adviesbureau te hebben gewerkt, waarvan de laatste 5 jaar op het gebied van marketing en communicatie voor de afdeling van verkeer, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Met veel enthousiasme en nieuwsgierigheid maakt zij de wereld van digitale oplossingen eigen, om deze op een juiste manier in al onze uitingen weer te geven. Verder is fotografie (portret, evenementen) een grote hobby, die zij met veel plezier uitvoert.