Over ons

Wilt u de kwaliteit van uw digitaliseringsproces verbeteren en versnellen? Ziet u een toename in het aantal gegevens dat u registreert?  Wilt u uw proces rondom zaakgericht werken verbeteren? Wilt u op een efficiënte wijze omgaan met de diverse digitale kanalen waarop u aanvragen binnen krijgt? BMconsultants heeft de digitale oplossingen beschikbaar.
BMconsultants is expert in digitale oplossingen. Onze expertise ligt op het gebied van scannen, classificeren, indexeren en herkennen van digitale en analoge documenten gecombineerd met inzicht in bedrijfsprocessen en documentstromen. Door slimme digitale oplossingen worden uw documenten en de bijbehorende meta-data na classificatie en herkenning doorgegeven naar achterliggende systemen. Wij maken hierbij gebruik van de software van Kofax, wereldwijd marktleider op het gebied van Capturing software.

Jan Kooiker

Functie: Directeur | Partner
Studie: Technische Bedrijfskunde, TU Eindhoven en Postmaster Register Controllersopleiding, VU
Werkt bij BMconsultants sinds: 2013
Carrière: Jan heeft ervaring als Manager van een broodfabriek en Divisiecontroller bij Ahold, Financieel directeur bij NS Stations en als Algemeen directeur bij NS horecaonderneming Servex , Catalpa Kinderopvang en Boekhandel De Slegte. Tot op heden kenmerkt de carrière van Jan zich door een combinatie van financiële en commerciële ervaring in het bedrijfsleven en bestuurlijke ervaring bij overheidsorganisaties. In alle functies had hij te maken met automatiseringsvraagstukken, verbetering van de kwaliteit en efficiency van bedrijfsprocessen en besturingsvraagstukken van organisaties.

Jac Slits

Functie: Senior Consultant | Partner
Studie: HTS Eindhoven AMBII-opleiding
Werkt bij BMconsultants sinds: 2000
Carrière: Jac is bij verschillende bedrijven hoofd ICT geweest en heeft de rol van projectleider en productdeskundige vervuld bij implementatie projecten van ERP systemen. Binnen BMconsultants vervult hij de functie van senior consultant en is verantwoordelijk voor de realisatie van de projecten.
Als gecertificeerd consultant in Kofax Capture, KTM en KTA en door zijn kennis en ervaring met administratieve processen is Jac goed op de hoogte van de mogelijkheden om documentprocessen te automatiseren en efficiënter te laten werken.

Jackie van de Loo

Functie: Salesmanager | Partner
Studie: Arbeids- en organisatiepsychologie, VU Amsterdam
Werkt bij BMconsultants sinds: 2008
In 2007 maakte Jackie als researcher /bedrijfsanalist kennis met de markt van de Enterprise Document Management, Business Process Management, Enterprise Resource Management en Document Outsourcing Services systemen.
Binnen het team van BMconsultants vertaalt zij de wensen van onze klanten naar een praktische oplossing. De nadruk binnen de klantenkring van Jackie ligt sterk op de gemeentemarkt. Door haar jarenlange ervaring in deze markt weet zij exact wat de kwesties zijn die hier spelen.

Ivar Snaaijer

Functie: Senior Consultant
Studie: Software Engineering/Database design, Haagse Hogeschool
Werkt bij BMconsultants sinds: 2001
Carrière: Ivar begon bij BMconsultants als Optio consultant. Naast gecertificeerd Kofax specialist is Ivar een veelzijdig programmeur met een zeer uitgebreide talenkennis (Delphi, Java, C#, C++, XSLT, VB varianten). Verder is Ivar een Open source enthousiasteling die actief bijdrages levert aan de ontwikkeling van Open Source software. Ivar is tevens een van de vaste trainers van onze Kofax trainingen.

Wim van Dijk

Functie: Consultant
Studie: SAP Consultant Material Management
Werkt bij BMconsultants sinds: 2000
Carrière: Bij BMconsultants hield Wim zich bezig met een outputmanagement tool waarin documenten werden vervaardigd in een multilanguage omgeving. Vanzelfsprekend ook is Wim van Dijk gecertificeerd in Kofax Capture en KTM, en houdt hij zich vooral bezig met de herkenning van documenten in KTM.

Bobby Qadir

Functie: Consultant
Studie: Bobby genoot zijn opleiding in Denemarken waar hij tot zijn 25e woonde.
Werkt bij BMconsultants sinds: 2010
Carrière: Na zijn verhuizing naar Nederland werkte Bobby 17 jaar voor Bruynzeel Storage Systems als system manager, met onder andere eindverantwoordelijkheid voor het hele Europese netwerk. Bobby is zowel ABBYY Certified Consultant als Kofax Technical Solutions Specialist.

Bas Michielsen

Functie: Consultant
Studie: Informatiekunde
Werkt bij BMconsultants sinds: Begin 2010
Carrière: De afgelopen jaren heeft Bas zich gestort op verschillende mooie projecten. Bas is hoofdverantwoordelijk geweest voor inrichting van digitale postkamers. Zijn betrokkenheid en motivatie bij meerdere implementaties van Digitale Postkamers, hebben van hem een expert op dit gebied gemaakt. Bas heeft kennis van en certificering in meerdere Kofax producten. Hij zet zijn ervaring dan ook graag in om efficiency voordelen te bewerkstelligen voor uw organisatie. Bas is tevens een van de vaste trainers van onze Kofax trainingen.

Wilbert Koopman

Functie: Consultant
Studie: HBO Management, Economie en Recht met een overstap naar
Universiteit Utrecht, bachelor degree in Geschiedenis. Universiteit Amsterdam, master Culturele Informatiewetenschappen
Werkt bij BMconsultants sinds: Januari 2012
Carrière: Wilbert is binnen BMconsultants gegroeid als kenner van Kofax en zet deze kennis graag in voor onze klanten. Wilbert is eveneens één van de specialisten voor inrichting van digitale postkamers. Klanten zijn enthousiast over de wijze waarop hij de samenwerking aangaat in projecten. Hij is gecertificeerd als Kofax Technical Solutions Specialist en Kofax Transformation Modules. En zijn ambities om te blijven groeien zijn sterk.

Ingrid de Jong

Functie: Consultant
Studie: Biomedische wetenschappen Master Bèta in Bedrijf en Beleid
Werkt bij BMconsultants sinds: 2014
Ervaring met: Bedrijfs- en overheidsprocessen
Lean Six Sigma principes
Carrière: Binnen BMconsultants kreeg Ingrid de kans om haar interesse in de ICT en haar reeds aanwezige ervaring te combineren en verder te ontwikkelen. In de afgelopen periode is Ingrid eerste aanspreekpunt voor de ontwikkeling van factuuroplossingen. Ingrid is een enthousiaste en gecertificeerde consultant binnen onze organisatie.

Axel Eckhardt

Functie: Projectmanager
Studie: Business ICT & Management, Hogeschool Utrecht
Werkt bij BMconsultants sinds: 2015
Carrière: Axel heeft voor BMconsultants 10 jaar ervaring opgedaan als project manager van complexe ICT implementatieprojecten bij diverse organisaties. Axel neemt de leiding van implementatieprojecten vanuit BMconsultants op zich. Hierbij gebruikt hij zijn ervaring  om de projecten verder te structureren en de projecten vanuit de opgestelde scope op tijd naar de geplande einddatum op te leveren.

 

Tim van Oosten

Functie: Consultant
Studie: Biologie, Master Animal Behaviour, Wageningen UR.
Werkt bij BMconsultants sinds: Januari 2017
Carrière: Na zijn studie is Tim gestart in een functie als Administratief Medewerker op de Permanente Vertegenwoordiging van Nederland in Brussel. Tim zijn interesse in IT heeft er voor gezorgd dat Tim in december 2016 is gestart bij BMconsultants. Inmiddels heeft Tim diverse Kofax certificaten behaald en zet hij zich in de praktijk om onze klanten te helpen met hun digitale oplossingen.

Hans Bakker

Functie: Senior Consultant
Studie: Bachelor Bewegingstechnologie, Haagse Hogeschool
Werkt bij BMconsultants sinds: Februari 2017
Carrière: Hans heeft voor diverse IT bedrijven binnen Telecom, Automotive en Financiële branches, de rol van Technisch Consultant vervuld. Zijn kennis van o.a. Change & Service Management, Projectmanagement en de Agile methodiek is een rijke aanvulling op de kennis binnen BMconsultants. Op dit moment is Hans druk bezig om zich Kofax Total Agility eigen te maken. Privé heeft Hans heeft een passie voor wijn en realiseert dit in Culivin, een wijnzaak met aandacht voor kwaliteit en focus op wijn-spijs combinaties. Daarnaast fietst hij graag Gran Fondo’s.

 

Jan Hein van Campen

Functie: Account Manager
Studie: Mariene Ecologie, Rijksuniversiteit Groningen en Biologie, Augusta State University, Verenigde Staten
Werkt bij BMconsultants sinds: Maart 2017
Carrière: Carrière: Jan Hein startte zijn carrière als technisch consultant. Al snel kwam Kofax in beeld en inmiddels heeft Jan Hein 15 jaar voor de Kofax groep gewerkt, in meerdere landen, en in meerdere functies. De laatste 9 jaar was hij Manager Presales bij Kofax voor de Emerging Markets (Midden Oosten, Afrika en Oost Europa). Jan Hein heeft veel projecten met grote financiële en commerciële instellingen en bijvoorbeeldbanken en verzekeraars in Dubai, Saudi Arabie,  Zuidelijk Afrika en Turkije op zijn naam staan. Binnen BMconsultants is Jan Hein gestart als accountmanager voor met name nieuwe oplossingen in de financiële dienstverlening.

 

Maarten de Jong

Functie: Manager Marketing & Communicatie
Studie:  Strategische Bedrijfskunde, Universiteit van Amsterdam.
Werkt bij BMconsultants sinds: juli 2017
Carrière: Maarten deed ervaring op met procesdigitalisatie als projectmanager voor Audi, Volkswagen, Seat en Skoda. Daarvoor stond hij als PR-adviseur aan die wieg van de start-ups Marketingmed en Taurus Marketingcommunicatie.

 

Bart van Geleuken

Functie: Accountmanager Overheid
Studie: HBO Technische Bedrijfskunde
Werkt bij BMconsultants sinds: 2017
Carrière: Bart heeft een achtergrond in technische bedrijfskunde en is al geruime tijd werkzaam in het ICT speelveld van kennis-, informatie-, en documentmanagement. Bart zal bij BMconsultants de rol van Accountmanager Overheid gaan invullen.

Marijn Hofstra

Functie: Senior Consultant
Studie: Bachelor Informatica aan de Rijksuniversiteit Groningen
Werkt bij BMconsultants sinds: september 2017
Carrière: Marijn is 15 jaar werkzaam geweest in de theater-wereld en heeft een achtergrond in de ICT als systeem-, netwerk- en applicatiebeheerder, webdeveloper en als programmeur (C++, VB, C#, Java). Binnen BMconsultants richt hij zich op Kofax Kapow en Kofax Total Agility.