Soepel over naar uw nieuwe KTA omgeving

Twee jaar geleden introduceerde BMconsultants Kofax Total Agility (KTA) op de Nederlandse markt. KTA is een zeer gebruiksvriendelijke workflow-oplossing waarmee, bijvoorbeeld, leveranciers- en klantcommunicatie flexibel en persoonlijk kan worden opgevolgd. Tevens heeft leverancier Kofax hierin haar huidige functionaliteiten, e-mailintegraties en HTML-userinterfaces standaard opgenomen. Voor bestaande gebruikers van het Kofax Capture-platform is het Kofax Accelerate-programma ontworpen, welke doorloopt tot eind september.

Het Accelerate-programma is ontwikkeld om de overstap van bestaande klanten naar het KTA-platform soepel en voordelig te laten verlopen. Het programma biedt de mogelijkheid om bestaande licenties gratis in te ruilen voor nieuwe KTA-licenties, zodat het huidige Kofax Capture- en het KTA-platform een jaar lang naast elkaar gebruikt kunnen worden. Zo wordt een uiteindelijke integrale overstap naar KTA versoepeld.

Inmiddels groeit het aantal KTA implementaties gestaag. Ook in Europa heeft het nieuwe platform inmiddels voet aan de grond. Kofax heeft aangekondigd het Accelerate-programma te beƫindigen per eind september 2017. Dat wil zeggen: wie zich voor eind september bij BMconsultants voor het programma aanmeldt heeft tot eind 2017 om daadwerkelijk met KTA aan de slag te gaan. Vervolgens is er nog een jaar de tijd om de versoepelde (volledige) overstap daadwerkelijk te maken.

BMconsultants helpt u graag bij uw deelname aan het Accelerate-programma. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van KTA binnen uw organisatie of wenst u deel te nemen aan het Accelerate-programma? Dan nodigen wij u graag uit contact op te nemen via uw vaste contactpersoon of de contactpagina op onze website.